Glazen deur Beusichem

Glazen deur? Wij helpen u in Beusichem!

Glazen deur in Utrecht

Glazen deur in Utrecht en omstreken nodig? Glashandel in Utrecht werkt uitsluitend met erkende glaszetters en biedt een 24 uurs Glasservice. Van het plaatsen van de nieuwe ruit tot de afhandeling met uw verzekeraar, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs.

Voor glazen deur belt u deze ochtend 030-7601158! Ook bij calamiteiten staat onze monteur 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

Dubbel of isolatieglas in Utrecht

Bij ons heeft u 15 garantie op dubbel- en isolatieglas.
Wij zijn veelal de voordeligste leverancier in Nederland, voor al uw dubbelglas...
Incl. plaatsing en afwerking in Utrecht.
Bel ons voor de actuele dubbelglas prijzen!

Jarenlange ervaring

Glashandel Utrecht is al jaren een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. PKVW erkend en wij plaatsen glazen deur volgens de NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens in Utrecht hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen?
Bel direct 030-7601158. Dag en nacht bereikbaar!

Glasschade herstellen in Beusichem?

Heeft u glasschade of renovatieplannen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 030-7601158. Bij ons regelt u glasherstel of een offerte snel en gemakkelijk!

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! Dus heeft u ruitschade of renovatieplannen in Beusichem en wenst u snel hulp, bel ons. Onze glaszetters werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij zijn erkend leverancier van gecertificeerde woningbeveiliging, conform Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Direct hulp in Beusichem
Na uw melding komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 030-7601158

Glashandel Beusichem helpt u met de vervanging en/of renovatie van:

  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Figuurglas
  • Melkglas
  • Acryl Plexiglas

Top advies, snel op locatie in Beusichem

Als ervaren glasspecialist weten wij exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Bel deze ochtend nog met 030-7601158 en we helpen u direct.

Wij helpen u in de gehele 0345 regio en omgeving, dus ook in: Culemborg, Wijk bij Duurstede, Asch, Maurik, en uiteraard in 4112 NG Beusichem.

Glasschade melden of glas bestellen in Beusichem?

Dubbel glas bestellen of zoekt u glazen deur in Beusichem?

030-7601158